Skok na osrednjo vsebino

Razstava MORAVSKE TOPLICE SKOZI ČAS – 60 LET NAZAJ SMO ODKRILI VROČO VODO

16. 12. 2022 | 08:11

Moravske Toplice v letošnjem letu obeležujejo 60. obletnico odkritja vroče in s plini bogate termalne vode, ki je ob prizadevnosti domačinov narekovala pospešen razvoj takratnih Moravec.

Ob tej priložnosti je TIC Moravske Toplice v sodelovanju z Občino Moravske Toplice in deležniki iz Moravskih Toplic ob podpori LAS Goričko, vzpostavil razstavo na prostem.  

Razstava v besedi in sliki predstavlja šestdeset let vizionarskih zgodb, ki so tlakovale pot razvoja danes znamenite termalne turistične destinacije, ki je sinonim zdravja in dobrega počutja in se ponaša z aktivno, zeleno in kakovostno okoliško turistično ponudbo.

Razstava na prostem je na ogled v parku prekmurske reformacije ob evangeličanski cerkvi v središču Moravskih Toplic. Vabljeni, da si jo ogledate in se sprehodite skozi šestdeset desetletij razvoja turistične ponudbe kraja Moravske Toplice.

Razstava je nastala v okviru operacije Razvoj storitev ob poteh, podukrep 19.2: Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, ob finančni pomoči sklada EKSRP.

Razstavo si lahko ogledate tudi na spletni strani TIC Moravske Toplice

Moravske Toplice (Vestnik)

 

Vestnik, 15. 12. 2022

Dostopnost