Skok na osrednjo vsebino

Občinsko glasilo Lipnica

Občina Moravske Toplice

Lipnica št. 191

Časopis Lipnica št. 191, več v priponki Lipnica_191

OBVESTILO

Spoštovani!

Naslednja številka Lipnice  bo izšla predvidoma 21. DECEMBRA 2023, zato prosimo, da nam vaše prispevke posredujete najpozneje do  04. DECEMBRA 2023, do 12.00 ure na e-naslov:

Opozorilo:

V kolikor želite za objavo prispevkov v občinskem glasilu prejeti avtorski honorar v skladu s cenikom avtorskih honorarjev, morate obvezno izpolniti priložen obrazec. V primeru, da obrazca ne bomo prejeli, vam honorarja ne bomo nakazali. O upravičenosti in o višini honorarja bo v skladu s cenikom avtorskih honorarjev, odločil odgovorni urednik Lipnice.

Opomba: Besedilo naj bo kratko in jedrnato, nikakor ne dolgovezno. Velikost fotografije pa vsaj 1 MB in največ 2 MB. Mednarodna standardna serijska številka za spletno izdajo Lipnice je ISSN 2536-3571.

Občinsko glasilo je dobilo ime po potoku Lipnica, ki izvira jugozahodno od Fokovec, južno od ceste Andrejci-Fokovci. Potok teče vzporedno s staro neasfaltirano cesto Sepov breg-Martjanci, se približa severozahodnemu delu naselja Moravske Toplice, zahodno od naselja seka magistralno cesto Martjanci-Bogojina, obkroži zdravilišče ter se na južni strani združi s Titanovim potokom. Potem se usmeri proti vzhodu, med Ivanci in Bogojino se mu pridruži več manjših dotokov in se v Raščicah izlije v Ledavo. Lipnica teče zgolj po teritoriju občine Moravske Toplice, preteče pa približno 13,5 kilometrov.

UREDNIŠTVO občinskega glasila Lipnica:

  • ROK ŠAVEL, odgovorni urednik;
  • SONJA VÖRÖŠ, urednica prispevkov v madžarskem jeziku;
  • DAMJANA KOVAČ, predstavnica MNSS;
  • ANITA ČONTALA, predstavnica občinske uprave;
  • INES ZAVEC, programska sodelavka;
  • JOŽEF GUTMAN, programski sodelavec

 

Cenik oglasnih sporočil v občinskem glasilu Lipnica

Lipnica – obrazec prispevki in fotografije

Cenik avtorskih honorarjev – Lipnica

Lipnica št. 191

Časopis Lipnica št. 191, več v priponki Lipnica_191

Lipnica št. 191

Lipnica št. 191

Časopis Lipnica št. 191, več v priponki Lipnica_191

Iskanje Lipnice
Dostopnost