Skok na osrednjo vsebino

Občinsko glasilo Lipnica

Občinsko glasilo Lipnica

Občina Moravske Toplice

OBVESTILO

Spoštovani!

Naslednja številka Lipnice bo izšla predvidoma 4. julija 2024, zato prosimo, da nam vaše prispevke posredujete najpozneje do 16. 6. 2024, do 12.00 ure na e-naslov:

lipnica.casopis@gmail.com

Opozorilo:

V kolikor želite za objavo prispevkov v občinskem glasilu prejeti avtorski honorar v skladu s cenikom avtorskih honorarjev, morate obvezno izpolniti priložen obrazec. V primeru, da obrazca ne bomo prejeli, vam honorarja ne bomo nakazali. O upravičenosti in o višini honorarja bo v skladu s cenikom avtorskih honorarjev, odločil odgovorni urednik Lipnice.

Opomba: Besedilo naj bo kratko in jedrnato, nikakor ne dolgovezno. Velikost fotografije pa vsaj 1 MB in največ 2 MB. Mednarodna standardna serijska številka za spletno izdajo Lipnice je ISSN 2536-3571.

Občinsko glasilo je dobilo ime po potoku Lipnica, ki izvira jugozahodno od Fokovec, južno od ceste Andrejci-Fokovci. Potok teče vzporedno s staro neasfaltirano cesto Sepov breg-Martjanci, se približa severozahodnemu delu naselja Moravske Toplice, zahodno od naselja seka magistralno cesto Martjanci-Bogojina, obkroži zdravilišče ter se na južni strani združi s Titanovim potokom. Potem se usmeri proti vzhodu, med Ivanci in Bogojino se mu pridruži več manjših dotokov in se v Raščicah izlije v Ledavo. Lipnica teče zgolj po teritoriju občine Moravske Toplice, preteče pa približno 13,5 kilometrov.

UREDNIŠTVO občinskega glasila Lipnica:

  • ROK ŠAVEL, odgovorni urednik;
  • SONJA VÖRÖŠ, urednica prispevkov v madžarskem jeziku;
  • DAMJANA KOVAČ, predstavnica MNSS;
  • ANITA ČONTALA, predstavnica občinske uprave;
  • INES ZAVEC, programska sodelavka;
  • JOŽEF GUTMAN, programski sodelavec

 

Cenik oglasnih sporočil v občinskem glasilu Lipnica

Lipnica – obrazec prispevki in fotografije

Lipnica – cenik avtorskih honorarjev

Iskanje Lipnice

Dostopnost