Skok na osrednjo vsebino

JAVNA RAZPRAVA izhodišč v okviru Strateškega načrta skupne kmetijske politike

13. 11. 2020 | 05:24

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je pripravilo uvodna gradiva in anketo o izhodiščih v okviru Strateškega načrta Skupne kmetijske politike (SKP), s čimer začenja široko javno razpravo, katere namen je skupaj s širšo zainteresirano javnostjo preveriti, ali so pripravljene analize stanja v kmetijstvu, živilstvu, gozdarstvu ter z vidika širšega podeželja dovolj celovite in jasne. Ministrstvo želi tudi preveriti, ali je bil identificiran ustrezen nabor izzivov in potreb, saj te že nakazujejo bodoče ukrepanje v okviru SKP po letu 2020. Na podlagi rezultatov ankete bodo pripravljena izhodišča dopolnjena in nadgrajena. 

JAVNA OBRAVNAVA IZHODIŠČ V OKVIRU STRATEŠKEGA NAČRTA SKP
Ker želijo vključiti čim širši krog zainteresirane in strokovne javnosti v pripravo Strateškega načrta SKP, vas naprošajo, da sodelujete tudi vi in v okviru širše javne obravnave izpolnite strukturirano anketo. Vsako mnenje šteje in bo skrbno preučeno s strani pripravljavcev podlag za bodočo SKP. Vaše mnenje lahko veliko prispeva h kvalitetnejšemu Strateškemu načrtu SKP ter sooblikovanju Skupne kmetijske politike za naslednje programsko obdobje.

PRIPRAVLJENA GRADIVA IN ANKETA

Odziv kmetov, združenj in organizacij, institucij, posameznikov in zainteresirane javnosti pa pričakujejo preko spletne ankete, ki bo odprta do 25. 11. 2020 do konca dneva.

Občina Moravske Toplice - grb

Kranjčeva ulica 3
9226 Moravske Toplice

T: +386 (0)2 538 15 00

I: www.moravske-toplice.si
E: obcina@moravske-toplice.si

Poslovni čas Občine Moravske Toplice

Pon., tor., čet. 7.00 – 15.00
Sreda 7.00 – 16.00
Petek 7.00 – 14.00

Dogodki in prireditve

Dostopnost