Kranjčeva ulica 3

9226 Moravske Toplice

T: +386 (0)2 538 15 00

F: +386 (0)2 538 15 02

E: obcina@moravske-toplice.si

Občina Moravske Toplice

Informacije javnega značaja

Storitve državne uprave

Statistični podatki

25. julij 2016

Glasovanje za izbor najbolj urejene vasi v Občini Moravske Toplice v letu 2016

Moja dežela - lepa in gostoljubna

Občina Moravske Toplice v sklopu vsakoletne akcije Turistične zveze Slovenije MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA v sodelovanju z JKP Čista narava in TIC Moravske Toplice organizira tekmovanje za najbolj urejene vasi v Občini Moravske Toplice. Komisija, ki jo je imenoval župan, je opravila ocenjevanje s terenskim ogledom vasi in prispevala 70 % celotne ocene.

Občanke in občani imajo možnost spletnega glasovanja, tako da oddajo svoj glas za enega od tekmovalcev in prispevajo 30 % celotne ocene. Vsak občan nameni svoj glas samo enemu tekmovalcu samo enkrat. Spletno glasovanje bo potekalo od 25. julija 2016 do 5. avgusta 2016.

 

→ Glasuj zdaj

 
 
OBČINA MORAVSKE TOPLICE
v sodelovanju z JKP Čista narava in TIC Moravske Toplice organizira
TEKMOVANJE ZA NAJBOLJ UREJENA NASELJA IN AKACIJEV TRN
V OBČINI MORAVSKE TOPLICE V LETU 2016

 

Občina Moravske Toplice v sklopu vsakoletne akcije Turistične zveze Slovenije MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA v sodelovanju z JKP Čista narava in TIC Moravske Toplice organizira tekmovanje za najbolj urejene vasi v Občini Moravske Toplice. Komisija, ki jo je imenoval župan, je opravila ocenjevanje s terenskim ogledom vasi in prispevala 70 % celotne ocene.

Občanke in občani imajo možnost spletnega glasovanja, tako da oddajo svoj glas za enega od tekmovalcev in prispevajo 30 % celotne ocene. Spletno glasovanje bo potekalo od 25. julija 2016 do 5. avgusta 2016.

Občina Moravske Toplice je razpisala tudi izbor za AKACIJEV TRN, v katerem so lahko vsi občani, društva in pravne osebe na posebnih obrazcih do 11. julija 2016 s predlogi opozorili na neurejene lokacije v občini, ki jih je nujno potrebno čim prej urediti. Na občinsko upravo smo prejeli dve prijavnici Krajevne skupnosti Moravske Toplice. Komisija je za AKACVCIJEV TRN izbrala ureditev mostu na vhodu v Moravske Toplice s strani Murska Sobota. Ker je za ureditev naselja Moravske Toplice njegova ureditev zelo pomembna in ni bilo drugih predlogov za Akacijev trn, se ne ne bo izvajalo spletno glasovanje.

Projekt Moja dežela – lepa in gostoljubna spodbuja sodelovanje in povezovanje prebivalstva pri varovanju, ohranjanju in urejanju naravnih vrednot in kulturne dediščine s turizmom. Namen tekmovanja je spodbujanje urejanja okolice, kar bo prispevalo k lepšemu in privlačnejšemu okolju.

 Vljudno vabljeni k sodelovanju na spletnem glasovanju!

Kontakt