Kranjčeva ulica 3

9226 Moravske Toplice

T: +386 (0)2 538 15 00

F: +386 (0)2 538 15 02

E: obcina@moravske-toplice.si

Občina Moravske Toplice

Informacije javnega značaja

Storitve državne uprave

Statistični podatki

7. junij 2016

Slovenska delegacija in predstavniki pobratene Občine Moravske Toplice na Gastro stolu v Biogradu na Moru

Obiskovalce povabili v ta del Prekmurja

Na posebno povabilo pobratene Občine Biograd na Moru so se predstavnica TIC Moravske Toplice in predstavniki občinske uprave udeležili prireditve Gastro stol v Biogradu na Moru (3. 6. - 5. 6. 2016).

Več informacij v nadaljevanju.

Na eno-eko-etno-gastro prireditvi, s katero Biograjčani vsako leto odprejo poletno turistično sezono, so udeleženi predstavniki Občine Moravske Toplice predstavili destinacijo Moravske Toplice, ki jo je obiskala tudi slovenska delegacija.

Tokrat se je odmevnega turističnega dogodka na Jadranu priložnostno udeležila tudi slovenska delegacija, slovenski minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, ki se je sestal s hrvaškim ministrom za turizem Antonom Klimanom, državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Tadej Slapnik, generalna direktorica Direktorata za turizem in internacionalizacijo na MGRT Eva Štravs Podlogar, direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Maja Pak ter predsednik Turistične zveze Slovenije Peter Misja.

Med drugimi slovenskimi predstavniki sta poleg pobratene Občine Moravske Toplice bili še   pobratena Občina Slovenske Konjice in Občina Radlje ob Dravi.

Povezava do več informacij - Slovenija

Še objave o dogodku- Biograd na Moru

 

Kontakt